Social Icons

Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012

ΣΟΥΗΔΙΑ: 42 κανονιοβολισμοί και η πρώτη τους φωτογραφία με τη μικρή πριγκίπισσα!



Από την Contessa,



Η πριγκίπισσα Βικτώρια, διάδοχος του σουηδικού θρόνου, γέννησε σήμερα ένα υγιέστατο κοριτσάκι, το οποίο είναι δεύτερο στη διαδοχή του θρόνου της Σουηδίας.   


Σαράντα δύο (42)  κανονιοβολισμοί ρίφθηκαν το μεσημέρι από το νησί Skeppsholmen που βρίσκεται απέναντι από το παλάτι στη Στοκχόλμη για να υποδεχτούν το ευτυχές γεγονός μαζί με τις καμπάνες των εκκλησιών που δεν σταμάτησαν να χτυπούν ενώ τα μικρά παιδιά υποδέχτηκαν και αυτά με τον δικό του τρόπο την άφιξη της μικρής πριγκίπισσας της Σουηδίας. 





Μόλις πριν από λίγο, η βασιλική οικογένεια ανέβασαν και τη πρώτη τους φωτογραφία στο facebook 


Ο περήφανος πατέρας πρίκγηπας Ντανιέλ που έκοψε τον ομφάλιο λώρο,  παραχώρησε συνέντευξη τύπου στα Μ.Μ.Ε από το νοσοκομείο Karolinska όπου γέννησε η πριγκίπισσα Βικτώρια , πρώτο παιδί και θυγατέρα του βασιλιά Κarl και της βασίλισσας Silvia της Σουηδίας, και πρώτη διάδοχος του θρόνου.



 "Σήμερα το πρωί στις 04:26 (05:26 ώρα Ελλάδας) γεννήθηκε μια αξιολάτρευτη μικρή πριγκίπισσα 51 εκατοστών και βάρους 3,28 κιλών", δήλωσε ο πρίγκηπας Ντάνιελ.. ΄΄ Είναι μια πανέμορφη μικρή πριγκίπισσα΄΄ συμπλήρωσε συγκινημένος  ενώ ανέφερε μεταξύ άλλων  ότι είναι δύσκολο να πάρει τα μάτια του από πάνω της.

Η πριγκίπισσα Βικτώρια, η οποία γιόρτασε τα 34 χρόνια της στις 14 Ιουλίου, παντρεύτηκε στις 19 Ιουνίου του 2010 τον πρώην προσωπικό γυμναστή της, Ντάνιελ Γουέστλινγκ.

Το όνομα της μικρής πριγκίπισσας θα ανακοινωθεί εντός των προσεχών ημερών.



Δεν υπάρχουν σχόλια: