Social Icons

Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012

Εστησαν καρτέρι οι κακοποιοί στο ''βασιλιά '' του χαλβά



Aπο τον ΜAX, 
Εφιαλτικές στιγμές στα χέρια κακοποιών που του είχαν στήσει καρτέρι και δεν δίστασαν ακόμη και να τον πυροβολήσουν για να του αρπάξουν τις εισπράξεις της ημέρας, έζησε ο 59χρονος «βασιλιάς του χαλβά» Νίκος Γαβρίλης.

Ο γνωστός επιχειρηματίας και ιδιοκτήτης του φημισμένου εργαστηρίου παρασκευής παραδοσιακού χαλβά στη Δραπετσώνα επέστρεφε στο σπίτι του, στην οδό Πάφου 33, στο Κερατσίνι, όταν ήρθε αντιμέτωπος με τους ληστές.

Όλα έγιναν λίγα λεπτά μετά τις 11.00 το βράδυ της Παρασκευής. Οι δράστες περίμεναν τον Νίκο Γαβρίλη έξω από την πολυκατοικία και όταν τον είδαν να παρκάρει το αυτοκίνητό του στην πιλοτή, του επιτέθηκαν και με την απειλή όπλων προσπάθησαν να τον ακινητοποιήσουν. 

Ο 59χρονος προέβαλε σθεναρή αντίσταση και κατάφερε να αρπάξει το όπλο από τον ένα ληστή. Ο συνεργός του όμως άνοιξε πυρ και πυροβόλησε εναντίον του επιχειρηματία, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει στα πόδια. Έπεσε αιμόφυρτος στο έδαφος, ενώ στη συνέχεια οι κακοποιοί άρπαξαν την τσάντα του που περιείχε το χρηματικό ποσό των 40.000 ευρώ και τράπηκαν σε φυγή με μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού.

Αμέσως ο 59χρονος ενημέρωσε τις διωκτικές αρχές καθώς  μετέβη σε ιδιωτικό θεραπευτήριο προκειμένου να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες ενώ οι γιατροί διαπίστωσαν ότι έφερε διαμπερή τραύματα από σφαίρες στα πόδια.

Οι αστυνομικοί που μετέβησαν στο σπίτι του βρήκαν πεταμένο στο έδαφος και κατέσχεσαν το πιστόλι που είχε αποσπάσει από τον ένα δράστη, καθώς και τους κάλυκες από το όπλο του συνεργού που τον πυροβόλησε.

Πρόκειται για ένα πιστόλι μάρκας Γκλοκ, το οποίο απεστάλη στα εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. προκειμένου να διαπιστωθεί αν έχει χρησιμοποιηθεί στο παρελθόν και σε άλλες ένοπλες επιθέσεις.
Ερευνες για τον εντοπισμό των δραστών διεξάγει η Ασφάλεια.





Πηγή Espresso

Δεν υπάρχουν σχόλια: