Social Icons

Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2012

TI ΕΓΙΝΕ ΣΤΑ MADWALK 2012;



Από την Chal


Τα φλάς άστραψαν και φέτος στο red carpet…του φετινού ‘’Madwalk’’ ενώ τα ρούχα με τους διάφορους καλλιτεχνικούς και μη…αστέρες έκλεψαν τις εντυπώσεις. Τραγουδιστές, σχεδιαστές, μοντέλα έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους να κάνουν έναν Madwalk καλύτερο από το περσινό.

Η βραδιά ξεκίνησε με τον Mark Angelo στα decks, ενώ ακολούθησε ο Κώστας Μαρτάκης που τραγούδησε το «Ένταση» με τις παρουσιάστριες Βίκυ Καγιά και τη Μαίρη Συνατσάκη  που ήταν ντυμένη καμαριέρα.

Για άλλη μια χρονιά, 8 κορυφαίοι Έλληνες σχεδιαστές και δημοφιλείς Έλληνες και ξένοι καλλιτέχνες , ένωσαν  τη δημιουργικότητα της μόδας με τη δύναμη της μουσικής, συνδυάζοντας ταυτόχρονα εντυπωσιακά Live Performances με Fashion Shows, με πολλές εκπλήξεις και ανατροπές.



Οι σχεδιαστές που πρωταγωνίστησαν με τις δημιουργίες τους είναι οι:

ANGELOS BRATIS

ANGELOS FRENTZOS

APOSTOLOS MITROPOULOS

CELIA KRITHARIOTI HAUTE COUTURE

DEUX HOMMES

DELIGHT

KORE-SOPHIA KOKOSALAKI

LOUKIA

Οι σέξι εμφανίσεις έδωσαν και πήραν ….με τη Δούκισσα Νομικού και τα cakes…της  αλλά και την Ελενα Παπαρίζου να κερδίζουν πόντους και πολλά αδηφάγα  βλέμματα. Πρώτη στην πασαρέλα εμφανίστηκε η κολεξιόν των Deux Hommes με την Έλενα Παπαρίζου να φορά ένα τσίτα-τσίτα ….μίνι και δαντελένιο φόρεμα και να τραγουδά το «Mr Perfect».
Ανατρεπτικές προτάσεις του Apostolos Mitropoulos, μαζί με τον θεό …Σάκη Ρουβά on stage, που παρουσίασε για πρώτη φορά στη σκηνή του MadWalk τη συνεργασία του με την Nomi Ruiz των Jessica 6, Bad Thing. 

Σέξι με μαύρη μάξι τουαλέτα και… βαθύ ντεκολτέ φόρεσε και τραγούδησε η Ελένη Φουρέιρα στην επίδειξη του οίκου Angelos Bratis και ακολούθησε η Νατάσσα Θεοδωρίδου με μια μαύρη, μοναδική…! τουαλέτα, δημιουργία της Έφης Παπαϊωάννου. 


Νωρίς στις αφίξεις είδαμε πρώτη στο Φάληρο, και γήπεδο του Tae Kwon Do να έρχεται η junior master chef Μαρία Μπεκατώρου με μαύρο κολάν μπλούζα τύπου καλώς ήρθε το δολάριο …
και με μωβ κολάν με φλοράλ σύνολο επέλεξε να φορέσει η Σταματίνα Τσιμτσιλή. Σε total black look  κινήθηκε η Νικολέτα Ράλλη, λευκό αέρινο φόρεμα με μωβ μποτάκια έβαλε η Μαριάντα Πιερίδη, ενώ η Κατερίνα Στικούδη εμφανίστηκε με σκούρα πράσινη δημιουργία, σφιχτό κότσο και εντυπωσιακό κόσμημα στο λαιμό. Μαυροφορούσα Shaya η οποία έβγαλε φάτσα φόρα το ντεκολτέ με see-through λεπτομέρεια στο φόρεμά της.

Γκρι κουστούμι με μαύρο παπιγιόν και... κόκκινα παπούτσια έβαλε ο Μύρωνας Στρατής. Με γκρι δημιουργία Melis by Laskos περπάτησε στο κόκκινο χαλί η Μπέτυ Μαγγίρα, με τζινάκια, παπιγιόν και μπλε πανωφόρια εμφανίστηκαν οι Μelisses, ενώ ο Θέμης Γεωργαντάς κατέφτασε με την Πηνελόπη Αναστασοπούλου.




 

Δεν υπάρχουν σχόλια: