Social Icons

Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2012

Ο πρίγκιπας Π.Κασιράγκι καυγάδισε για τα μάτια μιας μοντέλας!


Απο την Contessa,

O 24χρονος πρίγκιπας του Μονακό Πιέρ Κασιράγκι έπεσε θύμα ξυλοδαρμού το Σάββατο το βράδυ  ενώ  διεκομίσθει εσπευσμένα  στο νοσοκομείο με σοβαρά τραύματα εξαιτίας του καυγά που σημειώθηκε σε ένα μπαρ της Νέας Υόρκης.

Ο πρίγκιπας Π. Κασιράγκι, που είναι ένα από τα τρία παιδιά της Καρολίνας και  εγγονός της Γκρέις Κέλι,  βρέθηκε σε αυτή τη θέση εξαιτίας του έντονου καυγά που κατέληξε σε μπουνιές από τον Ανταμ Χοκ  , πρώην ιδιοκτήτη πριβέ νυχτερινού κέντρου.  Ο καυγάς ξεκίνησε όπως ισχυρίζονται δημοσιεύματα από τα ποτά που έφτασαν στο τραπέζι και μάλλον δυσαρέστησαν την παρέα του Κασιράγκι ενώ στη συνέχει γίνεται λόγος για μια αιθέρια ύπαρξη που συνοδευόταν από τον Ανταμ Χοκ και μάλλον την ήθελε ο πρίγκιπας…. 


Ο Χοκ λέγεται ότι έδωσε μια μπουνιά στον πρίγκιπα, που τον έστειλε στο απέναντι τραπέζι, όπου προσγειώθηκε γεμάτος αίματα. «Το πρόσωπο του Κασαράγκι ήταν γεμάτο χαρακιές και αίματα παντού. Φαινόταν σαν να χρειάζεται πλαστική εγχείρηση» δήλωσε ένας αυτόπτης μάρτυρας.
Ο Δικηγόρος του Ανταμ Χοκ, Sal Strazzullo δήλωσε ότι ΄΄Ο πελάτης μου ήταν με κάποιες πολύ ωραίες γυναίκες και ο κ. Casiraghi φαίνεται να ζήλεψε για κάποια που βρισκόταν στη παρέα του Ανταμ Χοκ΄΄.

Στον καυγά, ενεπλάκη και ο Σταύρος Νιάρχος, ο γόνος της γνωστής εφοπλιστικής οικογένειας,  ο οποίος βρισκόταν εκεί με την κοπέλα του, Τζέσικα Χαρτ, και όταν είδε ότι ο κολλητός του έχει πρόβλημα έτρεξε να βοηθήσει. 

Ο δικηγόρος Pierre δήλωσε στην Post ότι "Ήταν ένα τρομακτικό περιστατικό’’
Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν οι αρχές στα χέρια τους, δεν μπορούν ακόμα να ξεκαθαρίσουν για το ποιος ευθύνεται και ξεκίνησε ο καυγάς,  ενώ για το ποιος τον τελείωσε… είναι βέβαιοι! 






πηγή: Dailymail/Examiner

Δεν υπάρχουν σχόλια: