Social Icons

Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012

Πως λειτουργούν τα ζώδια… στο σεξ;


Από την Λούρδη

Αιθέρια έλαια και μασάζ, λίγα λόγια και μετά στο κρεβάτι, παιχνίδια αισθήσεων και αποπλάνηση… Οι προτιμήσεις αλλά και οι αντιδράσεις τους διαφέρουν. Οι άνδρες ανάλογα με το ζώδιο τους  λειτουργούν διαφορετικά την κρίσιμή στιγμή του πάθους…  Πως αντιδρούν λοιπόν εκπρόσωποι των ζωδίων στη μεγάλη ΄΄αρένα΄΄; 

Κριός

Απολαμβάνει το άγριο και δυναμικό σεξ. Είναι ο Άρης τους… είναι ο αέρας της κυριαρχίας τους…. άκρη δεν έχω βγάλει αλλά αυτοί οι Κριοί είναι από τη φύση τους ατίθασοι. Αφροδισιακό για αυτούς είναι ο τσακωμός και οι καυγάδες  και μετά ρίχνονται στη μάχη σώμα με σώμα…!

Ταύρος
Η ερωτική συνεύρεση με τον Ταύρο θα πρέπει να είναι αργή, αισθησιακή και γεμάτη φλόγα. Το ερωτικό παιχνίδι είναι μεγάλης διάρκειας για αυτό θα πρέπει να οπλιστείτε με υπομονή! Τρυφερά λόγια στο αφτί κατά τη διάρκεια του σεξ είναι σε θέση να τους απογειώσουν.

Δίδυμοι
Αποπλάνηση, προκαταρκτικά παιχνίδια και λόγια…
Το σεξ για αυτούς δεν έχει ένταση , πρώτα έρχεται η συναισθηματική και ψυχική επικοινωνία και έπειτα η σωματική επαφή. Καυτά ερωτικά λογάκια ανοίγουν την πόρτα του παραδείσου…. 

Καρκίνος
Η τρυφερότητα στο σεξ είναι απαραίτητη για να μπορέσουν να το απολαύσουν. Ρομαντικά σκηνικά  και συνεχής επαφή η οποία βελτιώνει την αυτοπεποίθηση του είναι τα κλειδιά που θα σας οδηγήσουν σε ΄΄ άλλους πλανήτες …΄΄ . Τρίψιμο και χάδια σε ολόκληρο το κορμί οδηγούν θα ανεβάσει κατακόρυφα τη ΄΄θερμοκρασία’’ και θα καταλήξει σε ένα αχαλίνωτο έρωτα.


Λέων
Ηγετικός και στο θέμα του σεξ. Οι Λέοντες θα σας προσφέρουν ατέλειωτες στιγμές ηδονής αν τον αναγνωρίσετε ως απόλυτο και ως βασιλιά! Μη σταματάτε να τον φιλάτε και να του λέτε πόσο μοναδικός είναι για εσάς και αυτός είναι σίγουρος ότι θα σας ανταμείψει …

Παρθένος

Ένας Παρθένος μπορεί να αποδειχθεί φωτιά στο κρεβάτι, όμως το ίδιο άτομο μπορεί να εκδηλώσει μια εντελώς ψυχρή συμπεριφορά, αν τελικά ο σύντροφος του δεν μπορέσει να επηρεάσει τον ψυχισμό του. Έχουν κάποιες ιδιαίτερες απαιτήσεις στα ερωτικά ζητήματα.  απαιτήσεων στα ερωτικά ζητήματα. Μασάζ με αρωματικό λάδι και καθαριότητα είναι τα
must για εσάς.  

Ζυγός

Αισθησιασμός και πρωτοτυπία. Τα δίνουν όλα στο σεξ και την ηδονή. Με απαλά χάδια στην περιοχή της σπονδυλικής στήλης και γενικότερα της πλάτης θα τον κάνετε να σπαρταράει και να εκλιπαρεί…



Σκορπιός

Ο συντελεστής του σεξ βρίσκεται σε πολύ υψηλά επίπεδα καθώς ο Σκορπιός είναι εκπρόσωπος του ίδιου του σεξ… Είναι η πιο αγαπημένη ασχολία ενώ αφήνει το ένστικτο του να παίζει συνέχεια προκειμένου να διαισθανθεί τις κρυφές επιθυμίες του παρτενέρ του.  Πειραματιστείτε μαζί του ενώ τα προκαταρτικά παιχνίδια είναι το ατού του.



Τοξότης

Μια περιπέτεια των αισθήσεων ζουν οι Τοξότες στο κρεβάτι ενώ η τεχνική τους συνήθως είναι αξεπέραστη.  Πάθος και ένταση είναι αυτό που τον χαρακτηρίζει.  Δε χρειάζεται να ακούσει πολλά λόγια , δεν δίνει σημασία σε λάδια και χάδια… αρκεί να του δείξετε ότι νιώθετε σέξι μόνο για αυτόν. Αυτό και μόνο αυτό είναι ικανό να βάλει μπροστά τις μηχανές και να μην σταματάνε!



Αιγόκερως

Το σιγανό ποταμάκι του σεξ. Η κόλαση που θα σας βρει είναι σίγουρο ότι δεν θα την περιμένατε γατί ο Αιγόκερος δεν λέει τι πρόκειται να κάνει… απλά το εκτελεί ! Δεν είναι για περιπέτειες της μιας νύχτας, όμως μέσα σε μια μακρόχρονη σχέση έχει την εκπληκτική ικανότητα να κρατά μακριά τη ρουτίνα από το κρεβάτι και το πάθος άσβεστο.

Υδροχόος

Κάνει τα πάντα, αρκεί να ικανοποιούν τον ίδιο αλλά και το σύντροφο του χωρίς ταμπού,  αναρίθμητες ιδέες και μεγάλη φαντασία σε κάθε τι που αφορά το σεξ. Σιχαίνεται την ρουτίνα και την αμάθεια…. για αυτό να πάτε στο κρεβάτι του με το πτυχίο σας!

Ιχθύες

Καλόβολος και ευαίσθητος ενώ απολαμβάνουν το σεξ με όλες τις αισθήσεις τους. Το συναίσθημα παίζει πάρα πολύ μεγάλο ρόλο στη ζωή τους και στο σεξ. Αφήνει τις πρωτοβουλίες επάνω σας  για αυτό θα πρέπει να αποδειχθείτε αντάξιοι των προσδοκιών τους.


Δεν υπάρχουν σχόλια: