Social Icons

Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2012

Η διαμάχη …είναι οικογενειακή τους υπόθεση.


Από την Contessa,

Οι συνεχιστές των ονομάτων του Ωνάση και του Νιάρχου φέρονται να διαιωνίζουν και τη διαμάχη που ξεκίνησαν οι παππούδες τους.
Παρά το γεγονός ότι η τρίτη γενιά των μεγάλων εφοπλιστικών οικογενειών προσπαθεί να κρατά χαμηλούς τόνους δημοσίως, είναι γνωστό ότι η Αθηνά Ωνάση δεν έχει απολύτως κανένα κοινό σημείο με την Ευγενία Νιάρχου και τον αδελφό της Σταύρο.
Βέβαια η ιστορία ξεκινά πολλά, μα πάρα πολλά χρόνια πριν. Τότε που ο Ωνάσης και ο Νιάρχος διεκδικούσαν την ίδια γυναίκα, την Τίνα Λιβανού. Και μπορεί ο Ωνάσης να ήταν τελικά εκείνος που κατάφερε να παντρευτεί την ξανθιά, λεπτοκαμωμένη Τίνα, με τον Νιάρχο να παντρεύεται τελικά την αδελφή της Ευγενία, όπως φαίνεται όμως ήταν μόνο η απαρχή μιας διαμάχης που δεν θα τελείωνε ουσιαστικά ποτέ.

Η μοναδική κληρονόμος  του δαιμόνιου Έλληνα επιχειρηματία,  η Αθηνά  είναι πλήρως αφοσιωμένης στην ιππασία καθώς η αγάπη της  για το άθλημα είναι μέρος της ζωής της ενώ το πικρό ποτήρι που ήπιε τελευταία με την αυτοκτονία της πρώην συζύγου του αγαπημένου της Αλβάρο, είναι κάτι που  την στιγμάτισε.  Στην ζωή της όμως τώρα κυριαρχεί η κόρη του άνδρα της που απέκτησε με την πρώην σύζυγό του.
Από την άλλη πλευρά, η ζωή των παιδιών της οικογένειας Νιάρχου μοιάζει απόλυτα συμβιβασμένη με τις απαιτήσεις των celebrities του διεθνούς jet set. Ταξιδεύουν, ζουν την ζωή που δεκάδες συνομήλικοί τους θα ζήλευαν, κάνουν διακοπές με τους απογόνους των μεγαλύτερων οικογενειών του κόσμου.
Η  Vogue χαρακτήρισε την Ευγενία ως it girl, ενώ ο Σταύρος είναι εδώ και καιρό ένας από τους πιο γοητευτικούς play boy της υφηλίου. Ανάμεσα στα φλερτ του συγκαταλέγονται ονόματα όπως της Paris Hilton, της Μέρι Κέϊτ Ολσεν, αλλά και πολλών άλλων διάσημων απόγονων.

Τα αδέλφια της οικογένειας Νιάρχου και ξαδέλφια της Αθηνάς είναι φίλοι των παιδιών της πριγκίπισσας Καρολίνας και συχνά δίνουν το παρόν σε εκδηλώσεις του πριγκιπάτου. Ίσως το μόνο κοινό που έχουν μέχρι στιγμής η Αθηνά με την Ευγενία είναι η Σαρλότ Κασιράγκι που την έχουν φίλη και έχουν κατά καιρούς φωτογραφηθεί η κάθε μια μαζί της , ποτέ όμως και τρεις μαζί.


Τελικά , η ιστορία επαναλαμβάνεται;






πηγή: Life&Style

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: