Social Icons

Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012

H γιορτη των Οσκαρ!



Απο την Contessa, 
Η μεγάλη γιορτή των Όσκαρ έληξε χαρίζοντας για άλλη μια φορά βραβεία, χαμόγελα και λάμψη .  Το Hollywood and Highland Center  μάζεψε την Κυριακή όλους τους αστέρες του Χόλιγουντ, και πολλά σπουδαία ονόματα του κινηματογράφου έδωσαν το παρών στην 84η τελετή απονομής των βραβείων Όσκαρ. 


Φέτος δύο ήταν οι ταινίες που κέρδισαν το στοίχημα των εντυπώσεων αλλά και των πολλών βραβείων καθώς το The Artist και το Hugo μάζεψαν από πέντε Όσκαρ το καθένα.

Το
The Artist απέσπασε τα σημαντικότερα  Όσκαρ , Καλύτερης Ταινίας, Σκηνοθεσίας, Α' Ανδρικού Ρόλου Ζαν Ντιζαρντέν, ενώ η Μέριλ Στριπ κέρδισε το τρίτο Όσκαρ της καριέρας της για την ερμηνεία της ως Σιδηρά Κυρία.
Στο κόκκινο χαλί των Όσκαρ περπάτησαν μεγάλα ονόματα του κινηματογράφου, της μουσικής αλλά και γαλαζοαίματοι. Οι Brad Pitt και George Clooney, οι οποίοι συνοδεύονταν από τις πανέμορφες συντρόφους τους, έκλεψαν την παράσταση, ενώ τα βλέμματα συγκέντρωσε και το πριγκιπικό ζεύγος του Μονακό. 
Μπροστά από τους  φωτογράφους πόζαραν πολλοί από τους υποψηφίους των βραβείων, όπως οι: Viola Davis, Steven Spielberg, Melissa McCarthy, Berenice Bejo, Rooney Mara, Glenn Close, Shailene Woodley, Jonah Hill, Gary Oldman, Michelle Williams, κ.ά.
Ακόμη, από την λαμπερή τελετή απονομής των Όσκαρ δεν έλειψαν οι γοητευτικές σταρ Penelope Cruz, Sandra Bullock, Natalie Portman, Gwyneth Paltrow, Cameron Diaz, Emma Stone, Busy Phillips.
Από τον χώρο της μουσικής, στα βραβεία παραβρέθηκαν η Jennifer Lopez, ο Sean Combs, ο Tony Bennett, η Esperanza Spalding,κ.ά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: