Social Icons

Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2012

Αντίο στη μεγάλη φωνή...


Απο την Contessa,
Σήμερα στην εκκλησία των Βαπτιστών στο Νιούαρκ, εκεί που τραγούδησε για πρώτη φορά εκκλησιαστικούς ύμνους ως παιδί , αποχαιρετούν συγγενείς , στενοί φίλοι και συνεργάτες ένα λαμπερό αστέρι, την Γουίτνει Χιούστον  που βρήκε τραγικό θάνατο πριν λίγες ημέρες.

Η τελετή άρχισε με την ομιλία του δημάρχου της πόλης Κόρι Μπούκερ μπροστά στο φέρετρο το οποίο είναι καλυμμένο με λουλούδια.








Συγκίνηση προκάλεσαν τα λόγια του Κέβιν Κόσνερ αφού μοιράστηκε με όλους κάποιες μοναδικές στιγμές που έζησε κατά τη συνεργασία του με τη Γουίτνει στην προετοιμασία αλλά και στην ολοκλήρωση του έργου ΄΄ Ο σωματοφύλακας ΄΄.




Ανάμεσα στους καλεσμένους βρίσκονται ο Ελτον Τζον, η Μπιγιονσέ και ο σύζυγός της και τραγουδιστής  Jay Z.

Η Aretha Franklin η 69χρονη ερμηνεύτρια της soul , ανακοίνωσε ότι δεν θα παραστεί τελικά στην τελετή αποχαιρετισμού της αγαπημένης της βαφτιστήρας«Εξαντλήθηκε και πρέπει να λάβουμε όλοι υπόψιν μας ότι είναι γυναίκα μεγάλης ηλικίας» ανάφερε ο εκπρόσωπός της.


Persona non grata, υπήρξε ο πρώην σύζυγός της Bobby Brown ο οποίος παραβρέθηκε μεν στη τελετή,  αλλά μόλις τα μέλη της οικογένειας της Γουίτνει αντιλήφθησαν την παρουσία του, ζήτησαν να απομακρυνθεί άμεσα από τον χώρο.

Η ίδια η Houston είχε επιβεβαιώσει στην Oprah Winfrey πως ο Bobby Brown την οδήγησε στον δρόμο των ναρκωτικών και αυτό δεν μπορούν να το συγχωρήσουν οι συγγενείς της. Έτσι αποφάσισαν να κλείσουν τις πόρτες στον πρώην σύζυγο της.

 Χαρακτηριστικές είναι οι φωτογραφίες της Daily mail που δείχνουν την απομάκρυνση του Bobby Brown από την εκκλησία των Βαπτιστών.

΄΄ Νομίζω ότι πλησιάσει η ώρα μου. Θα δω τον Ιησού. Θέλω πολύ να τον συναντήσω ΄΄ φέρεται να δήλωσε η Γουίτνει σε στενό της φίλο σύμφωνα με δημοσίευμα στην εφημερίδα ΄΄SUN΄΄.


Δεν υπάρχουν σχόλια: