Social Icons

Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2012

Δίνει μάχη να κρατηθεί στη ζωή ο πρίγκιπας της Ολλανδίας.


Απο την Contessa,

Θαμμένος για 15 λεπτά κάτω από το χιόνι παρέμεινε ο 43χρονος πρίγκιπας της Ολλανδίας Γιόχαν Friso ενώ βρισκόταν στην Αυστρία  για σκι και συγκεκριμένα στο Αλπικό θέρετρο Lech. 


Ενώ έκανε σκι, μια χιονοστιβάδα τον παρέσυρε και τον κράτησε όμηρο μέχρι να τον εντοπίσουν οι διασώστες. Αμέσως μετά τον εντοπισμό του, μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο στο Ινσμπρουκ και η Ολλανδική κυβέρνηση δήλωσε πως η κατάσταση της υγείας του είναι σταθερή αλλά ΄΄ όχι εκτός κινδύνου΄΄

Εξαιτίας του βομβητή που φορούσε επέτρεψε στους διασώστες να τον εντοπίσουν γρήγορα. Σύμφωνα με το Αυστριακό πρακτορείο ειδήσεων, ο δήμαρχος του Lech, Ludwig Muxel ισχυρίστηκε ότι ο πρίγκιπας θάφτηκε κάτω από μια χιονοστιβάδα 40 μέτρων.

Το τελευταίο διάστημα οι Αυστριακές Άλπεις έχουν πληγεί από την έντονη χιονόπτωση και τις πολλές χιονοστιβάδες.

Ο πρίγκιπας Friso είναι ο δεύτερος γιος της βασίλισσας Βεατρίκης της Ολλανδίας ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι ο πρίγκιπας Fiso είχε αποχωρήσει από το δικαιώμα του θρόνου του το 2004 όταν παντρεύτηκε την ακτιβίστρια Mabel Wisse Smit ,γιατί η κυβέρνηση δεν ενέκρινε ένα τέτοιο γάμο καθώς στο παρελθόν της η Mabel είχε σχέση με κάποιον ''περιθωριακό'' άνδρα.

Σήμερα το ζευγάρι έχει αποκτήσει δύο κόρες την Εmma και την Joanna. 







Πηγή:
BBC NEWS/ DAILY MAIL/DUTCH NEWS

Δεν υπάρχουν σχόλια: