Social Icons

Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2012

Κρατήστε τον έρωτα …σε φόρμα!



Από την Contessa,


Στον έρωτα και στον πόλεμο λένε ότι όλα επιτρέπονται….

Ας ευχηθούμε ότι ο πόλεμος δεν θα μας αγγίξει ενώ αυτές οι  γκρίζες μέρες που περνούν σαν οδοστρωτήρες από τις ζωές μας θα φύγουν και δεν θα ξαναγυρίσουν….  και ας χαράξουμε πορεία βάζοντας την πυξίδα να δείχνει το δρόμο κατευθείαν στη καρδιά μας…

Το σίγουρο είναι ότι εσείς θα με ρωτήσετε, τι θα πετύχουμε με μια τέτοια πορεία…και εγώ οφείλω να σας απαντήσω…Να ερωτευτούμε…Ναι, γιατί με τον έρωτα είναι όλα αλλιώς…
Θα μου ξαναπείτε τώρα εσείς…πολύ ρομαντικά δεν μας τα λες ; αλλά εγώ έχω ήδη έτοιμη την απάντηση αγαπητές μου και…αγαπητοί μου…


Ο ρομαντισμός βελτιώνει την ποιότητα της ζωής μας, αυτό λένε οι ειδικοί και με κάθε ευκαιρία θα πρέπει να το ζούμε και να γιορτάζουμε.  Ίσως αυτόν το μήνα, να πρέπει να δούμε για λίγο τα πράγματα αλλιώς γιατί στις 14 Φεβρουαρίου που είναι η γιορτή των απανταχού ερωτευμένων…. είναι μια καλή ευκαιρία να εφαρμόσουμε τη συμβουλή τους.

Βεβαίως, μία μέρα το χρόνο δεν είναι ικανή δόση... βελτίωσης, αλλά η 14η Φεβρουαρίου μπορεί να μας κάνει να ανακαλύψουμε την κρυφή ρομαντική πτυχή του εαυτού μας και δική μας είναι η απόφαση αν θα την κρατήσουμε για πάντα σε φόρμα.

Το μυστικό είναι να θυμόμαστε ότι ο ρομαντισμός δεν χρειάζεται παρά μικρά πράγματα για να... επιζήσει. Δεν απαιτεί θυσίες και δεν προϋποθέτει οπωσδήποτε πρόσθετα έξοδα, θέλει εκπλήξεις και φαντασία, ζεστή καρδιά και χαμόγελο, ευρηματικότητα αλλά και... παραδοσιακές συνήθειες.

Μπορεί να είναι ένα ξαφνικό ‘’σ’ αγαπώ΄΄ δύο κεριά αναμμένα  και κόκκινο κρασί, κάρτες και γράμματα αγάπης.

Η αφετηρία είναι εντελώς προσωπική προσέγγιση… και δε έχει σημασία από τι και πως θα ξεκινήσετε…αρκεί να κάνετε κάτι που θα ξεφεύγει από τα καθημερινά και τα συνηθισμένα!


Πάρτε πρωινό στο κρεβάτι.

Μάθετε το αγαπημένο του/της τραγούδι και τραγουδήστε το ειδικά για εκείνον ή εκείνη.
Τυπώστε και φορέστε  μια μπλούζα που αγαπάτε, με  το όνομά του/της ή κάποια αγαπημένη φωτογραφία του/της.

Αφήστε κρυφά μια κάρτα στη θέση που θα καθίσει για να φάει.

Κοιτάξετε τον στα μάτια και μιλήστε του ψιθυριστά….

Φτιάξτε τους ένα λεύκωμα γεμάτο με υπέροχες φωτογραφίες και αναμνήσεις από στιγμές που περάσατε μαζί.


Αν κάνετε δώρο, βάλτε το προσωπικό σας στίγμα. Αν είναι πορτοφόλι, «κρύψτε» μια κοινή σας φωτογραφία στην ειδική θήκη, αν είναι CD σημειώστε ποιο τραγούδι είναι αφιερωμένο εξαιρετικά.

Έρευνες ανά τον κόσμο έχουν αποδείξει πως σε ποσοστό 99% οι γυναίκες «ψηφίζουν» λουλούδια, ενώ μόνο το 1% δείχνει πρώτη προτίμηση στα μετρητά! Τα λουλούδια εντυπωσιάζουν όμως και τους άντρες, που εκπλήσσονται ιδιαίτερα ευχάριστα όταν λάβουν μια ανθοδέσμη.

Κάντε του/της ένα μασάζ, αισθησιακό. Είναι ένας θαυμάσιος τρόπος για να νοιώσετε ο ένας κοντά στον άλλο και για να ενδυναμώσετε τη σχέση σας.


Οι επιστήμονες λένε ότι η σοκολάτα είναι... ερωτική. Χαρίστε λοιπόν σοκολατάκια με... νόημα. Το 99% των γυναικών λέει ναι στη σοκολάτα, το 25% μάλιστα της έχει ιδιαίτερη αδυναμία. Το ποσοστό στους άντρες πέφτει στο ήμισυ.

Rose όπως Eros
Μιλήστε με λουλούδια… Τα κόκκινα τριαντάφυλλα ξεσηκώνουν το πάθος και τη σφοδρή επιθυμία, τα άσπρα τριαντάφυλλα δηλώνουν την αγνότητα, τη γαμήλια ευτυχία και την ηρεμία.
Ένα κόκκινο και ένα λευκό τριαντάφυλλο μαζί, συμβολίζουν την επιβεβαίωση τής αγάπης ενός κοριτσιού.






Τα ροζ τριαντάφυλλα εκφράζουν την ευγνωμοσύνη και την εκτίμησή μας.

Τα μοβ συμβολίζουν τις «πρώτες συγκινήσεις της αγάπης» στη γλώσσα των λουλουδιών.




Δεν υπάρχουν σχόλια: