Social Icons

Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2012

Νέες κατηγορίες για τον Λάκη Γαβαλά & δέσμευση περιουσιακών στοιχείων


Aπο την Contessa,


Ενδέχεται να βρεθεί άμεσα κατηγορούμενος και για ‘’ξέπλυμα βρώμικου χρήματος’’ ο προφυλακισμένος επιχειρηματίας Λάκης Γαβαλάς ενώ η περιουσία του σχεδιαστή μόδας δεσμεύεται.


Η Αρχή Καταπολέμησης Εσόδων από Εγκληματικές Δραστηριότητες προχώρησε ήδη στη δέσμευση των περιουσιακών στοιχείων του 60χρονου σχεδιαστή, ο οποίος βρίσκεται στις φυλακές Μαλανδρίνου για μη καταβολή ΦΠΑ ύψους 146.000 ευρώ.


Εν τω μεταξύ, λόγω της αποχής των δικηγόρων αναβλήθηκε για τις 6 Ιουνίου 2012 η δίκη του στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο της Αθήνας για τα χρέη του επιχειρηματία προς το δημόσιο που ανέρχονται στο ποσό των 7,5 εκατ. ευρώ.

Στις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού οδηγήθηκε τελικά η αδελφή του Λάκη Γαβαλά, Παναγιώτα η οποία επίσης κρίθηκε προφυλακιστέα μετά την απολογία της στον ανακριτή. Σε βάρος της είχαν βεβαιωθεί χρέη προς το Δημόσιο ύψους 7.747.017,14 ευρώ ενώ, σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ως εντεταλμένη σύμβουλος εταιρείας διακόσμησης εσωτερικών χώρων, κατά το πρώτο τρίμηνο του 2011 δεν απέδωσε Φ.Π.Α. ποσού 145.500,23 ευρώ.

Πηγή: capital.gr





Δεν υπάρχουν σχόλια: