Social Icons

Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2012

Η όμορφη πριγκίπισσα Madeleine…δεν είναι μόνη!



Από την Contessa

Είναι όμορφη και sexy. Είναι πριγκίπισσα, προσφάτως έγινε θεία αλλά και ερωτευμένη! Η αλήθεια είναι ότι η Madeleine είχε ταλαιπωρηθεί από τις σχέσεις της τα τελευταία χρόνια. 


Τώρα όμως και όπως όλα δείχνουν η πριγκίπισσα της Σουηδίας  δεν είναι πλέον μόνη της , είναι σε σχέση με τον Chris ONeill και συγκατοικούν από τον Νοέμβριο του 2011.  

Πριν από δύο χρόνια η Madeleine είχε μετακομίσει μόνιμα στη Νέα Υόρκη με σκοπό να ξεπεράσει τον χωρισμό της μετά την οχτάχρονη σχέση που είχε με τον Jonas Bergström τον οποίο και είχε δει σε ένα γάμο να συνοδεύεται από μια παλιά της φίλη. 

Σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα η πριγκίπισσα Madeleine προχωράει τη ζωή της στο πλευρό του νέου αγαπημένου της Chris με τον οποίον γνωρίστηκαν από κοινούς γνωστούς και μετακομίζουν σε ένα μεγαλύτερο διαμέρισμα στο Μανχάταν όπου θα συγκατοικήσουν.


Η βασιλική οικογένεια της Σουηδίας μπορεί να γνώρισε όμως τον υποψήφιο γαμπρό αλλά αντιμετωπίζει κάποια πρακτικά ζητήματα σε σχέση με τα καθήκοντα της Madeleine, ειδικά αυτό το διάστημα που η αδελφή της πριγκίπισσα Victoria είναι μητέρα και δεν προλαβαίνει να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις του παλατιού. 


Οι πηγές αναφέρουν ότι ο βασιλιάς  Κάρλ Γκουστάβ και η βασίλισσα  Silvia ζήτησαν από την Madeleine να γυρίσει στο παλάτι και να αναλάβει κάποια από τα καθήκοντα της αδελφής της,  μέχρι να κυλήσουν ομαλά οι πρώτοι μήνες μετά την γέννα της.  

Η Madeleine όμως αρνήθηκε και δήλωσε ότι δεν πρόκειται να αφήσει την Νέα Υόρκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: