Social Icons

Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2012

Βγήκε από το κέντρο αποτοξίνωσης ο Gerard Butler.




Από την Contessa,

Σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα , ο κούκλος...και  αγαπημένος κινηματογραφικός Λεωνίδας, κατά κόσμον Gerard Butler, ήταν εθισμένος στα αναλγητικά φάρμακα ενώ προκειμένου να ξεπεράσει το πρόβλημά του, απευθύνθηκε σε κέντρο αποτοξίνωσης.

Η αρχή του κακού είχε γίνει το 2006 στην ταινία οι «300», όπου ο ηθοποιός υποδυόταν τον Λεωνίδα. Για τις ανάγκες του ρόλου ο 42χρονος έκανε σκληρές προπονήσεις με σκοπό να αυξήσει την μυϊκή του μάζα.

Το πρόβλημα δημιουργήθηκε εξαιτίας συνταγογραφούμενων παυσίπονων που χορηγήθηκαν για τραύματα που είχαν δημιουργηθεί από την συμμετοχή του στην ταινία «300». Όταν τα γυρίσματα ολοκληρώθηκαν ο ηθοποιός έκοψε απότομα τις προπονήσεις . Το αποτέλεσμα  όμως ήταν να τραυματίσει τον οργανισμό του και να υποφέρει από μυϊκούς πόνους.

Για να το αντιμετωπίσει ξεκίνησε τα παυσίπονα. Άλλη μια κακιά στιγμή όμως ήρθε να προστεθεί στο ήδη επιβαρυμένο παρελθόν του.  Ένα ατύχημα με σανίδα του σερφ, σε σκηνή ταινίας που γύριζε  παραλίγο να του στοιχήσει την ίδια του τη ζωή. 

Όλα έδειχναν ότι είχε εθιστεί πλέον στο να πίνει παυσίπονα καθημερινά και έτσι πήρε την απόφαση να μπει πριν από τρεις εβδομάδες στο κέντρο αποτοξίνωσης «Betty Ford» ενώ σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ο γοητευτικός ηθοποιός βγήκε σήμερα από το κέντρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: