Social Icons

Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2012

Η ''ΚΑΤΑΡΑ'' ΠΟΥ ΤΗΝ ΛΕΝΕ Sparkle χτύπησε και την Whitney Houston.



Aπο την Contessa,
Τον Αύγουστο αναμένεται να προβληθεί στους κινηματογράφους η νέα ταινία - και τελευταία - της Whitney Houston. 

Το Sparkle ωστόσο έχει πάνω του βαριά την κατάρα του... θανάτου. Πριν ακόμη ξεκινήσουν τα γυρίσματα τον Οκτώβριο, η ταινία έφερε πάνω της βαριά τη σκιά ήδη δύο θανάτων.

Η όμορφη Aaliyah σκοτώθηκε σ' ένα τραγικό αεροπορικό δυστύχημα ενώ πετούσε με προορισμό το Λος Άντζελες για να υπογράψει το συμβόλαιο που θα την όριζε πρωταγωνίστρια στη συγκεκριμένη ταινία. Στη συνέχεια, ο σεναριογράφος που επιμελείτο τη διασκευή της ταινίας, όπου θα πρωταγωνιστούσε η Aaliyah, E. Lynn Harris, βρήκε απρόσμενο θάνατο στο σπίτι του στο Λος Άντζελες από άγνωστα προβλήματα υγείας και 6 μόλις μήνες πριν τη προβολή της ταινίας  Sparkle, η Whitney βρέθηκε νεκρή στην μπανιέρα...


Όπως αποκάλυψε ο δημοσιογράφος που της πήρε συνέντευξη για το Entertainment Tonight, Mark Steins, η σταρ δεν ήθελε να είναι μόνη της μπροστά στην κάμερα, αλλά ήθελε να απαντά στις ερωτήσεις με τη βοήθεια του σκηνοθέτη Salim Akil και της συμπρωτανίστριάς της Jordin Sparks.


Λίγος τραγικός - πλέον - είναι ο συσχετισμός καθώς η εκκλησία όπου υποτίθεται ότι η Whitney τραγουδά στη χορωδία της, ονομάζεται New Hope Baptist Church, όπως ακριβώς και αυτή στην οποία μεγάλωσε κι έκανε τα πρώτα της καλλιτεχνικά βήματα. 


Η ταινία θα είναι αφιερωμένη στη μνήμη της μεγάλης τραγουδίστριας και θα βγει στους κινηματογράφους στις 17 Αυγούστου, επτά ημέρες μετά την προγραμματισμένη προβολή και είναι εμπνευσμένη από την ιστορία του γυναικείου συγκροτήματος των '60s, The Supremes. Είναι διασκευή της ταινίας του 1976 με πρωταγωνίστρια τη νονά της σταρ, Aretha Franklin. 








πηγή: Daily mail

Δεν υπάρχουν σχόλια: