Social Icons

Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2012

Αδελφή, Λ.Γαβαλα: Παραδόθηκε για οφειλές που ξεπερνούν 7,7 εκατομμύρια Ευρω



Απο τον Max,

Λ.Γαβαλάς: Αιτείται αποφυλάκισης με περιοριστικούς όρους

Την αντικατάσταση της προσωρινής του κράτησης με περιοριστικούς όρους ζητά ο Λάκης Γαβαλάς.

Ο επιχειρηματίας αιτείται από  τις  φυλακές Άμφισσας την αποφυλάκισή του λίγες ημέρες μετά την απόφαση προφυλάκισης που έλαβαν ανακριτής και εισαγγελέας για τον ίδιο,  αφού βρέθηκε κατηγορούμενος για μη απόδοση ΦΠΑ ύψους 146.000 ευρώ.

Με την προσφυγή του ο 60χρονος επιχειρηματίας ζητά να αποφυλακιστεί , ενώ τονίζει ότι έχει κάνει ρύθμιση για τα επίμαχα χρέη. Η αίτηση του κ. Γαβαλά θα κριθεί τις επόμενες ημέρες από το αρμόδιο δικαστικό Συμβούλιο.


Παράλληλα,

Παραδόθηκε η αδελφή του Λ. Γαβαλά

Καθώς προσήλθε μόνη της και παρεδόθη στην έδρα της Οικονομικής Αστυνομίας, για οφειλές προς το Δημόσιο που ξεπερνούν τα 7,7 εκατομμύρια ευρώ.Σε βάρος της 50χρονης, εντεταλμένη σύμβουλος δύο εταιρειών που είχαν ως δραστηριότητα τη διακόσμηση εσωτερικών χώρων και την εισαγωγή ρούχων και ενδυμάτων, έχουν βεβαιωθεί χρέη προς το Δημόσιο που ανέρχονται σε 7.747.017,14 ευρώ.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, οι κατηγορίες που την βαρύνουν συνιστούν αδικήματα κακουργηματικού και πλημμεληματικού χαρακτήρα.  

Η δικογραφία σχηματίσθηκε από το Τμήμα Φορολογικής Αστυνόμευσης της Οικονομικής Αστυνομίας, και η συλληφθείσα θα οδηγήθηκε σήμερα στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: