Social Icons

Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2012

Οι πιο περιζήτητες πριγκίπισσες!


Aπο την Contessa,
Είναι όμορφες, έχουν στυλ και τρόπους, κάνουν καριέρα και είναι… Πριγκίπισσες!  Βρίσκονται στη Μεγάλη Βρετανία αλλά και στη  Ταϊλάνδη , στη Σουηδία αλλά και στο Μονακό ενώ  τα ονόματά τους φιγουράρουν σε όλα τα celebrity magazines καθώς θεωρούνται πιο δημοφιλείς προσωπικότητες ακόμα και από τους εργένηδες… πρίγκιπες!

Πριγκίπισσα Σαρλότ του Μονακό

Είναι κορίτσι της εποχής της,  ξεφεύγοντας πολλές φορές η ίδια  από τα πριγκιπικό πρωτόκολλο του Μονακό, που η αλήθεια είναι ότι δεν είναι και το αυστηρότερο! Ζει τη ζωή της και χαίρεται να νιάτα της. Είναι 25 χρονών, λαμπερή, ελκυστική, όμορφη και γαλαζοαίματη. Τα πλούσια μαλλιά της και τα γαλαζοπράσινα μάτια της καθηλώνουν τα βλέμματα όσων την αντικρίζουν.   Είναι η 4η στη σειρά διαδοχής του θρόνου στο πριγκιπάτο του Μονακό, εγγονή της βασίλισσας του Χόλιγουντ Γκρέις Κέλι και του πρίγκιπα Ρενιέ του Μονακό και κόρη της πριγκίπισσας Καρολίνα. Είναι λάτρης της Ελληνικής φιλοσοφίας και των αρχαίων Ελληνικών.  Η νεαρή Σαρλότ σπούδασε Φιλοσοφία και το μεγάλο της πάθος είναι τα άλογα και η μόδα ενώ μια από τις αγαπημένες της δραστηριότητες είναι να παρακολουθεί από κοντά τα fashion Show του Παρισιού και του Λονδίνου. Δε δίστασε να φωτογραφιθεί και να γίνει εξώφυλλο στη γαλλική Vogue.  Έχει υπογράψει ‘’χρυσά συμβόλαια ‘’ με οίκους μόδας , όπως με τον Ιταλικό οίκο Gucci,  προκειμένου οι σχεδιαστές του να επιμελούνται την επίσημη ενδυμασία της σε κάθε αγώνα ιππασίας. Έχει δοκιμάσει τις δυνάμεις της και στον χώρο της δημοσιογραφίας στην  «The Independent», αλλά και στα περιοδικά «Another» και «Above».
Ταξιδεύει πολύ και ερωτεύεται συχνά καθώς το τελευταίο ειδύλλιο της είναι με το δάνδη της γαλλικής showbiz, διάσημο  κωμικό ηθοποιό , Γκαντ Ελμαλέχ, διαλύοντας τη προηγούμενη σχέση της που είχε με τον εγγονό του βαθύπλουτου Μπλάκ Τζακ Ντελάλ, τον 28χρονο Άλεξ Ντελάλ.



Πριγκίπισσα Μαντλέν της Σουηδίας

Ξανθιά, ψηλή, με καταγάλανα μάτια , όμορφη και Σουηδέζα!  Η Μαντλέν είναι από τις πιο περιζήτητες νύφες  στον κόσμο. Είναι γνωστή επίσης ως Δούκισσα του Χέλσινγκλαντ και Γκέστρικλαντ , αγαπάει τα άλογα και είναι φαν της μουσικής και της ζωγραφικής.












Για χρόνια  η σουηδική βασιλική οικογένεια ζούσε μακριά από τη δημοσιότητα ενώ οι μόνες φορές που τα ΜΜΕ -σουηδικά και διεθνή- αναφέρονταν στους βασιλείς της Σουηδίας, ήταν η ετήσια απονομή των βραβείων Νόμπελ, ένα από τα λίγα προνόμια που τους έχουν απομείνει.




Από μια τέτοια απονομή ξεκίνησε και το ενδιαφέρον των ΜΜΕ για τις σουηδέζες πριγκίπισσες. Τα φώτα έπεσαν στη μικρή κόρη του βασιλιά, τη Μαντλέν που εμφανίστηκε με ένα βαθύ ντεκολντέ δίπλα στους Νομπελίστες και οι φωτορεπόρτερ …την αγάπησαν.




Μέχρι στιγμής και σε ότι αφορά τις σχέσεις, στις προσωπικές επιλογές της έχει σταθεί άτυχη. Χώρισε πριν από 2 χρόνια με τον αρραβωνιαστικό της Jonas Bergstrom, λόγω απιστίας του δεύτερου με μια φοιτήτρια του. Η επόμενη , σύντομου διαστήματος σχέση της, ήταν με τον Σταύρο Νιάρχο.  





Πριγκίπισσα Θεοδώρα

Η πριγκίπισσα που έχει τόλμη και γοητεία…! Η Θεοδώρα γεννήθηκε  στο Λονδίνο στις 9 Ιουνίου του 1983. Σήμερα η 28χρονη κόρη του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου και της Άννα-Μαρίας, ζει εδώ και αρκετό καιρό στο Λος Άντζελες, κατακτώντας το Χόλιγουντ. Όμορφη, κομψή και λαμπερή σπούδασε στο Πανεπιστήμιο στη Βοστόνη και στο πανεπιστήμιο Βrown ενώ έχει μεταπτυχιακό στις θεατρικές σπουδές  στο University of Arts.

Η πιο πρόσφατη δουλειά της είναι η συμμετοχή της στο Αμερικανικό σήριαλ ‘’Τόλμη και γοητεία’’ . 







Πριν κάποιος μήνες εμφανίστηκε σε ένα λαμπερό fashion event, που πραγματοποιήθηκε στο Λος Αντζελες με τιμώμενο πρόσωπο την ίδια. Το σόου διοργάνωσε η Ακαδημία του L.A., Academy of Couture Art, στο ξενοδοχείο «Sofitel» του L.A. και η λίστα των καλεσμένων περιελάμβανε γόνους της υψηλής κοινωνίας της Πόλης των Αγγέλων, μεταξύ των οποίων βαρόνους, όπως την Κίμπερλι Μουρ, πρέσβειρα καλής θελήσεως στην Αμερική, κοντέσες και αρκετούς ακόμα κατόχους τίτλων.




Έχει κερδίσει το βραβείο «Fine Arts Award for Acting», για το υποκριτικό της ταλέντο.












Πριγκίπισσα Αλεξάνδρα του Λουξεμβούργου

Το όνομά της είναι Alexandra Josephine Teresa Charlotte Marie Wilhelmine!

Είναι 21 ετών  και μοναδική κόρη του Μεγάλου Δούκα Ερρίκου και της Μεγάλης Δούκισσας Μαρία Τερέζα του Λουξεμβούργου, ενώ έχει 4 μεγαλύτερους αδελφούς, τον Guillaume, Felix, Louis και Sebastien.  













Περνάει αρκετές ώρες  στο Πανεπιστήμιο Steubenville και δραστηριοποιείται με τη ομάδα τένις του αθλητικού ομίλου του Κολεγίου, ενώ της αρέσει ο χορός, το θαλάσσιο σκι και το κολύμπι.
Έχει τον τίτλο της πριγκίπισσας του Λουξεμβούργου και της πριγκίπισσας του Νασάου
το οποίο βρίσκεται στις Μπαχάμες.
.






Πριγκίπισσα Ευγενία της Μεγάλης Βρετανίας

Είναι το άτακτο παιδί… της βασιλικής οικογένειας αφού τα ξέφρενα πάρτι και οι φωτογραφίες της σε άσεμνες πόζες δεν τελειώνουν ποτέ και συνεχίζουν να προκαλούν πονοκέφαλο στους γονείς της. Είναι η κόρη του Ανδρέα του Γιορκ και της Σάρα Φέργκιουσον και γεννήθηκε στις 23 Μαρτίου του 1990.

Στο πάρτι της αποφοίτησης της από το κολέγιο, ο φακός τη συνέλαβε γυμνή, και η φωτογραφία έκανε το γύρο του ιερού …παλατιού και όλοι την επέπληξαν για τη συμπεριφορά της. Εδώ και ένα χρόνο βέβαια,  η δημοτικότητα της  Ευγενία συνεχώς κερδίζει έδαφος αφού συχνάζει και φωτογραφίζεται σε αρκετά gala party και Fashion shows . Πέρσι τον Απρίλιο τράβηξε τα βλέμματα των paparazzi στο βασιλικό γάμο του πρίγκιπα William & Kate καθώς εμφανίστηκε μαζί με την αδελφή της φορώντας ιδιότροπα καπέλα.



Πριγκίπισσα Siriwannawari της Ταϊλάνδης

Γεννημένη στις 8 Ιανουαρίου του 1987, η πριγκίπισσα Siriwannawari έχει φέρει μια μοντέρνα πνοή στον βασιλικό οίκο της Ταϊλάνδης. Η ίδια έχει σπουδάσει Σχέδιο Μόδας και παρουσιάζει τη δική της σειρά ρούχων. Είναι άριστη στη δουλειά της ενώ λαμβάνει προσκλήσεις για να παρουσιάσει τις δημιουργίες της στο Fashion Week του Παρισιού. Εκπροσώπησε τη χώρα της στους Πανασιατικούς Αγώνες το 2005 για το άθλημα του μπάντμιντον. Η Πριγκίπισσα Siriwannawari ,  είναι πολύ κοντά στο θρόνο, είναι 2η  στη σειρά.







Δεν υπάρχουν σχόλια: