Social Icons

Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012

Το δεξί πόδι.... το αριστερό χέρι ....και ο ''Δικτάτορας'' των βραβείων Οσκάρ



Απο την Β. Σερμπέτογλου

Οσκαρ 2012, πρίγκιπες και πριγκίπισσες,  ρούχα υψηλής ραπτικής, ακριβά κοσμήματα, μοδάτα αξεσουάρ, πόδια έξω και ολα αυτά μαζί  παρέλασαν με του υποψήφιους των κινηματογραφικών βραβείων Οσκαρ,  ενώ δεν έλειψαν και τα ευτράπελα στη μεγάλη βραδιά.


Ο Αμερικανός ηθοποιός Σασα Μπαρόν Κοέν που πήγε στην τελετή ντυμένος ως Δικτάτορας καθώς είναι ο ήρωας της τελευταίας του ταινίας "The Dictator" άδειασε ένα βάζο με σκόνη που κουβαλούσε επάνω στο κουστούμι του ρεπόρτερ του E Entertainment και σύμφωνα με τον Κοέν το βάζο περιείχε τις στάχτες του πρώην Δικτάτορα της Βορείου Κορέας Κιμ Τζον Ιλ.

Πριν την τελετή απονομής όλοι οι σταρ περπάτησαν στο πιο φαντασμαγορικό κόκκινο χαλί όπως ο George Clooney, η Angelina Jolie με το βαθύ σκίσιμο στο φόρεμα και τη στάση της με το πόδι που συζητήθηκε πολύ, ο Brad Pitt, o Christopher Plummer, και η Michelle Williams ήταν κάποιοι από αυτούς που τράβηξαν τα βλέμματα και τις κάμερες .


Η πριγκίπισσα Charlene και ο πρίγκιπας Albert του Monaco κάνουν βασιλική είσοδο στο Hollywood & Highland Center στην 84η απονομή Όσκαρ. Την προηγούμενη μέρα βρέθηκαν στο Montblanc Champaign Brunch στο ξενοδοχείο Bel-Air the day για την παρουσίαση της σειράς “Collection Princesse Grace de Monaco”.

Η ηθοποιός που κέρδισε για τρίτη φορά το Χρυσό Αγαλματίδιο , ενώ ψιθύρισε πως ήταν και η τελευταία, ήταν η Meryl Streep που έκανε την εμφάνισή της με  ένα ολόχρυσο Lanvin wrap φόρεμα από οικολογικό .

Η Jennifer Lopez έλαμψε με την παρουσία της στο πάρτι που διοργάνωσε το Vanity Fair, επιλέγοντας το εντυπωσιακό “Allegro” clutch της Swarovski με κόκκινους και μάυρους κρυστάλλους.

Η Αντζελίνα Τζολί, που εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί με μία κατάμαυρη τουαλέτα Versace ενώ τη συνδύασε με peep toes Salvatore Ferragamo ενώ πόζαρε με το δεξί της πόδι έξω και το αριστέρο χέρι στη μέση!

Με μια εκπληκτική δημιουργία Armani εμφανίστηκε η Ισπανίδα ηθοποιός Penelope Cruz.
Η Μίλα Γιόγιοβιτς, η οποία επέλεξε για την εμφάνισή της στο κόκκινο χαλί μία δημιουργία του Elie Saab.

Εξίσου εντυπωσιακή και η Γκουίνεθ Πάλτροου, η οποια διάλεξε ένα κατάλευκο Tom Ford  φόρεμα, το οποίο συνδύασε με σανδάλια Jimmy Choo ενώ η Cameron Diaz επέλεξε μια όμορφη δημιουργία  του ιταλικού οίκου Gucci και το συνδύασε με κοσμήματα Tiffany&Co. .


Η ηθοποιός Michelle Williams που αποθεώθηκε ως Marilyn φόρεσε ένα Louis Vitton φόρεμα από μεταξωτή μουσελίνα στα χρώματα της λάβας.

H Jessica Chastain, πήγε με δόξα και τιμή και μια Alexander McQueen μάξι, στράπλες τουαλέτα που ενώ το ολοκλήρωσε με κοσμήματα Harry Winston.

H Sandra Bullock επέλεξε τουαλέτα Marchesa και τη συνδύασε με κοσμήματα Lorraine Schwartz ενώ εντυπωσιακή ήταν η γυμνή πλάτη.

Η Dita Von Teese παρευρέθηκε στο πάρτι του Elton John, επιλέγοντας το ασημένιο clutch “Power” της Swarovski.

H Berenice Bejo, υποψήφια για καλύτερη ηθοποιός δεύτερου ρόλου, για την ταινία “The Artist”, εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί επιλέγοντας το μοναδικό πράσινο Clutch “Nirvana Star».





Δεν υπάρχουν σχόλια: