Social Icons

Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012

Sexy…eyes και θεαματικό μακιγιάζ!




Από την Contessa,
Ξεφαντώστε όσο μπορείτε μέχρι την Κυριακή.
Αποκριάτικα βράδια και όλο και κάπου θα πάτε… και ας μη ντυθείτε… μόνο βαφτείτε!
Τολμήστε λοιπόν κάτι ξεχωριστό, ένα μακιγιάζ που δεν συνηθίζετε . Το sex appeal  το έχετε στο τσεπάκι σας αν αφιερώσετε δέκα λεπτά μπροστά στο καθρέφτη σας κρατώντας απλώς  ένα μολύβι, eyeliner ,  ρούζ και σκια….
·        
Ξεκινήστε  απλώνοντας το κονσίλερ γύρω απο τα μάτια.

·         Στη συνέχεια απλώστε σε όλο το πρόσωπο το make up και  μετά πούδρα σε όλη την περιοχή του προσώπου για ματ αποτέλεσμα.

·         Για τα μάτια   χρησιμοποιήστε μία γκρι σκιά  σε όλο το πάνω βλέφαρο.

·         Στη συνέχεια μία ιριδίζουσα ανθρακί σκιά για να δημιουργήσετε μία γραμμή πάνω από τις άνω βλεφαρίδες .

·         Πάρτε ένα μαύρο μολύβι ματιών και τραβήξτε μία γραμμή πάνω από τις βλεφαρίδες στο άνω βλέφαρο. Αν αισθάνεστε σίγουρη μπορείτε να προεκτείνετε τη γραμμή προς το εξωτερικό άκρο του ματιού σας.

·         Χρησιμοποιήστε το ίδιο μολύβι για να ζωγραφίσετε μία γραμμή και στο κάτω εσωτερικό βλέφαρο. Για ένα ακόμα πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα  από πάνω περάστε αρκετές στρώσεις μάσκαρα.

·         Για τα μάγουλα  επιλέξτε ένα υγρό ρουζ, κατά προτίμηση σε ροζ χρώμα και απλώστε το με τα δάχτυλά  στην περιοχή των μήλων.

·         Χρησιμοποιήστε ένα compact ρουζ περίπου στην ίδια απόχρωση, και απλώστε το πάνω στο σημείο που έχετε απλώσει το υγρό

·         Για τα χείλη για σέξι αποτέλεσμα διαλέξτε ένα κόκκινο μολύβι χειλιών σε όλο το πάνω και το κάτω χείλος. Στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε ένα κραγιόν στο ίδιο χρώμα. Το μολύβι θα χαρίσει σταθερότητα και διάρκεια, ενώ το κραγιόν λάμψη και ενυδάτωση!




Cat woman eyes!
Θα εντυπωσιάσετε και είναι σίγουρο!

Τα do’s και τα dont’s στο catty μακιγιάζ!

1. 
Αν τα μάτια σου έχουν μακρινή απόσταση μεταξύ τους απόφυγέ το. Το συγκεκριμένο μακιγιάζ δίνει έμφαση στις εξωτερικές γωνίες και το αποτέλεσμα είναι τα μάτια σου να φαίνονται ακόμη πιο μακριά το ένα με το άλλο.

2. Τα μάτια σου είναι καθοδικά; Τόσο το καλύτερο! Με το γατίσιο μακιγιάζ τα μάτια σου θα αποκτήσουν ανοδικότητα.

3. Για ακόμη πιο έντονο catty τοποθέτησε ψεύτικες βλεφαρίδες σε τούφες μόνο στην εξωτερική γωνία.

4. Μην το παρακάνεις με το υπόλοιπο μακιγιάζ και φυσικά για τα μαλλιά σου προτίμησε ένα χαλαρό ponytail. Σε αντίθετη περίπτωση κινδυνεύεις να δείχνεις υπερβολική!

Δεν υπάρχουν σχόλια: